Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από την «Ευτυχία» μέχρι το «Απέραντο Γαλάζιο»

Εικόνα του άρθρου Από την «Ευτυχία» μέχρι το «Απέραντο Γαλάζιο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/09/2020, 17:23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το φεστιβάλ κινηματογράφου από το Film Office Ηπείρου, μετά τη χτεσινή έκτακτη μεταφορά του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, συνεχίζει σήμερα και αύριο τη διαδρομή του στον αύλειο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων.

Σήμερα, θα προβληθούν δύο ταινίες, η «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή και το «Ταξίδι στην Ελλάδα» του Μάικλ Γουιντερμπότομ. Για την «Ευχυτία» θα μιλήσει και η πρωταγωνίστρια Κάτια Γκουλιώνη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

20:00 Προβολή της ταινίας «Ευτυχία». Παίζουν: Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Ντίνα Μιχαηλίδου. Μισή ώρα νωρίτερα, στις 19:30,θα γίνει παρουσίαση της ταινίας από την πρωταγωνίστρια της Κάτια Γκουλιώνη

22:00-22:15 Συζήτηση με το κοινό και την πρωταγωνίστρια της ταινίας

22:15 Προβολή της αγγλικής ταινίας «Ταξίδι στην Ελλάδα». Παίζουν: Στιβ Κούγκαν, Ρομπ Μπράιντον, Κλερ Κίλαν. Θα προηγηθεί μια παρουσίαση της ιστορίας πραγματοποίησης αυτής της ταινίας από τη Βένια Βέργου, διευθύντρια του Film Commission

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

11:00 Παρουσίαση του Film Commission της Απουλίας και του προγράμματος για την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους

11:30-13:00 Προβολή ταινιών μικρού μήκους του Film Commission της Απουλίας

21:00 Προβολή της γαλλικής ταινίας του Λικ Μπεσόν «Το απέραντο γαλάζιο» (1988) με τον Ζαν Μαρκ Μπαρ, τον Ζαν Ρενό και τη Ροζάνα Αρκέτ. Θα προηγηθεί μια παρουσίαση της ιστορίας της πραγματοποίησης αυτής της παραγωγής από τον Νίκο Γιαννόπουλο, εκτελεστή παραγωγό της ταινίας στην Ελλάδα. Ο κ. Γιαννόπουλος, μετά το τέλος της ταινίας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back