Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από τη βόλτα στην Πάρνηθα, στο γιαννιώτικο ετάπ

Εικόνα του άρθρου Από τη βόλτα στην Πάρνηθα, στο γιαννιώτικο ετάπ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/05/2022, 22:24
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας τερμάτισε στα Γιάννενα. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά, αυτό συνέβη γιατί ο ομόλογός του, Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συμφώνησε στην πρόταση που του έκανε «κατά τη διάρκεια μιας ποδηλατάδας μας την περασμένη άνοιξη στην Πάρνηθα».

Ο κ. Αμυράς διεκδικεί και αυτός ένα κομμάτι της «πολιτικής ανόρθωσης προφίλ» μέσω του αγώνα, κάτι που έκανε με πληθωριστικό τρόπο ο, έχων αρκετές «τριβές» στα Γιάννενα μετά το σήριαλ του ΠΑΣ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Τουλάχιστον, ο κ. Αμυράς είναι όντως ποδηλάτης…

Ο υφυπουργός συμμετείχε στις απονομές μεταλλίων στους νικητές του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου, που αναβίωσε φέτος μετά από μια δεκαετία και εντάχθηκε αναβαθμισμένος στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2022.

Ο κ. Αμυράς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «δέκα χρόνια περιμέναμε να πέσει μια στάλα βροχής στον ποδηλατικό κήπο και με χαρά ζήσαμε και συμμετείχαμε στην αναβίωση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας με πρωτοβουλία του πάντοτε δραστήριου υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη». Τον ευχαρίστησε θερμά και συμπλήρωσε ότι «τη σημερινή γιορτή του αθλητισμού καθώς και τα μοναδικής ομορφιάς φυσικά τοπία των Ιωαννίνων και ολόκληρης της Ηπείρου απήλαυσαν χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη μας και εκατομμύρια μάτια από την τηλεόραση και τα social media. Ραντεβού, λοιπόν, του χρόνου».


* Στη φωτογραφία, οι δύο υφυπουργοί με φόντο τη λίμνη των Ιωαννίνων (τη φωτογραφία απέστειλε το Γραφείο του Υφυπουργού κ. Αμυρά)



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back