ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Καταδίωξη στην Εγνατία: και στο αντίθετο ρεύμα...

Εικόνα του άρθρου Καταδίωξη στην Εγνατία: και στο αντίθετο ρεύμα...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/01/2023, 14:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθησαν σήμερα νωρίς το πρωί στην περιοχή του Μετσόβου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας και υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο άτομα για υπόθεση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για έναν νεαρό αλλοδαπό και έναν ανήλικο ημεδαπό.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Θεσπρωτίας, οι κατηγορούμενοι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, δεν σταμάτησαν σε σήμα στάσης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας. Αφού ανέπτυξαν ταχύτητα, μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, «έχοντας προτεραιότητα την ασφάλεια των συγκοινωνιών, ενώ για το λόγο αυτό διακόπηκε η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Στον σταθμό διοδίων Δροσοχωρίου Ιωαννίνων, οι κατηγορούμενοι έσπασαν την μπάρα και μπήκαν στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας συνεχίζοντας την πορεία τους προς το Μέτσοβο, ακολουθούμενοι πάντα από τους αστυνομικούς, με τη συνδρομή και δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Στην έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο προς το Μέτσοβο, οι αστυνομικοί, έχοντας εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες, ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τον αλλοδαπό οδηγό και τον ημεδαπό συνοδηγό.

Κατά την έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 63 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 67 κιλών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3