ΗΠΕΙΡΟΣ

Αντ. Μπέζας: «… με βαθιά αίσθηση καθήκοντος»

Εικόνα του άρθρου Αντ. Μπέζας: «… με βαθιά αίσθηση καθήκοντος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/06/2023, 22:22
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στην τοπική αυτοδιοίκηση επιστρέφει ο πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Αντώνης Μπέζας. Ο κ. Μπέζας ανακοίνωσε και επίσημα, πριν από δύο ημέρες, την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ηγουμενίτσας. Το όνομα της παράταξής του είναι «Μαζί για την Ηγουμενίτσα»

«Σ’ αυτή την ωραία περιπέτεια, μπαίνω από  εσωτερική  ανάγκη και από βαθιά αίσθηση καθήκοντος… Το όραμά μου, οι γνώσεις και η εμπειρία μου, οι γνωριμίες και οι ικανότητές μου, η ορμή μου, εξακολουθούν να υπάρχουν. Υπάρχει όμως και το βάρος ενός χρέους να εκπληρώσω. Το βάρος ενός έργου που δεν ολοκληρώθηκε. Από την Αυτοδιοίκηση  μπορώ να τελειώσω αυτό το έργο. Μπορώ να προσφέρω περισσότερα  στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα εγώ και τα παιδιά μου. Στον τόπο των γονιών, των παππούδων και των προ-παππούδων μου. Πέντε γενιές στην Ηγουμενίτσα!

Αλλά είναι κι  ένας επιπλέον λόγος. Μέσα από την  Αυτοδιοίκηση ασκεί κανείς  πολιτική για την αληθινή ζωή» αναφέρει στη δήλωσή του.

Προσθέτει δε ότι η απόφασή του για την υποψηφιότητα στον Δήμο δεν ήταν ούτε απλή ούτε εύκολη. «Γνωρίζω τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος Ηγουμενίτσας  αλλά και  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Προβλήματα  μεγάλα,  πολλά,  και δυσεπίλυτα. Ο Δήμος μας σήμερα  δεν είναι απλά σε κρίση, είναι σε παρακμή. Οι νέοι άνθρωποι φεύγουν από εδώ. Εγώ όμως αποφάσισα να γυρίσω στην Αυτοδιοίκηση για να τους ξαναφέρω πίσω, εδώ  στην Ηγουμενίτσα.  Γιατί αισθάνομαι  ότι μπορώ να βοηθήσω, όσο κανείς άλλος» αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back