Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ανοιχτές Πόρτες» στη Zoinos Winery

Εικόνα του άρθρου «Ανοιχτές Πόρτες» στη Zoinos Winery
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/05/2018, 18:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για τη «μοναδική και ταξιδιωτική εμπειρία» που προσφέρουν οι «Ανοιχτές Πόρτες» στους φίλους του κρασιού σε όλη την Ελλάδα μίλησε ο πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, Βαγγέλης Αργύρης σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Βαγγ. Αργύρης απηύθυνε πρόσκληση προς όλους τους οινόφιλους, και όχι μόνο να επισκεφθούν το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, όλα τα οινοποιεία της Ελλάδας, με δωρεάν είσοδο, και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις.

Η ZOINOS WINERY

Στις «Ανοιχτές Πόρτες συμμετέχει και η Zoinos Winery, τις εκδηλώσεις της οποίας παρουσίασε ο Θανάσης Κατσανάκης.

Ειδικότερα στο οινοποιείο στη Ζίτσα, την Κυριακή στις 12:00-13:00 το Juice Bar θα είναι ανοικτό για τους μικρούς επισκέπτες. Από τις 13:30 μέχρι 14:30 θα ακολουθήσει παρουσίαση από Γιαννιώτες Bartenders Coctail, από αποστάγματα και αφρώδεις οίνους της Zoinos Winery και στη συνέχεια η βράβευσή τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Zoinos έκανε ειδική αναφορά στην εκδήλωση «Bring your own bottle», ή αλλιώς φέρτε το κρασί σας από το οινοποιείο. Που σημαίνει αγοράστε το κρασί σας από το οινοποιείο και συνοδεύστε το γεύμα σας σε συμβεβλημένα εστιατόρια. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επίσης γευσιγνωσία κρασιών και αποσταγμάτων, συνοδεία ηπειρωτικών εδεσμάτων και μουσικών ακουσμάτων, αλλά και ξεναγήσεις στο οινοποιείο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back