ΗΠΕΙΡΟΣ

Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε οχήματα

Εικόνα του άρθρου Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε οχήματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/10/2017, 18:10
ΗΠΕΙΡΟΣ

Πέντε ανήλικους συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας, αστυνομικοί, του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού.Οι πέντε ανήλικοι Έλληνες, ηλικίας 17, 16, 15, 16 και 17 ετών, συνελήφθησαν για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, στο 35,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρων, πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές σε τρία Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Έκλεβαν γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα

Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Θεσπρωτίας, ενώ παράλληλα, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, ενός 48χρονου Αλβανού και δύο Ελλήνων, ηλικίας 48 και 59 ετών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες εμπλέκονται κατά περίπτωση, σε τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων που έγιναν κατά τους τελευταίους μήνες, σε αποθήκες ιδιοκτησίας Ελλήνων στον Παραπόταμο και στο Παλαιοχώρι Θεσπρωτίας, καθώς και σε χώρους δήμων πρώην Παραποτάμου και Ηγουμενίτσας.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και σε κρύπτες που χρησιμοποιούσαν οι δράστες στην περιοχή του Παραποτάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία, τα οποία θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Συνελήφθησαν για πλαστογραφία 

Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Κυριακής, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρεις Αλβανοί, ηλικίας 22, 21 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχαν αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων τους, εκκρεμούσαν σε βάρος τους μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Είχε μαζί του ηρωίνη

Συνελήφθη αργά το απόγευμα της Κυριακής στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 29χρονος Έλληνας.

Ο δράστης συνελήφθη, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους 6,6 γραμμαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3