Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΒΙΒΛΙΟ

«Ανεπιθύμητο παρελθόν…» του Βαγγέλη Καραμανωλάκη

Εικόνα του άρθρου «Ανεπιθύμητο παρελθόν…» του Βαγγέλη Καραμανωλάκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2021, 02:22
ΒΙΒΛΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλλη μια παρουσίαση βιβλίου, σε συνδυασμό με συζήτηση, διοργανώνουν ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 20:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής», στα παλιά σφαγεία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση θα γίνει με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του ιστορικού, αναπληρωτή καθηγητή Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Βαγγέλη Καραμανωλάκη με τίτλο «Ανεπιθύμητο παρελθόν: οι φάκελοι κοινωνικών φρονημάτων στον 20ο αιώνα και η καταστροφή τους» (Εκδόσεις Θεμέλιο).

Με τον συγγραφέα θα συζητήσουν: Λάμπρος Φλιτούρης, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Ηλίας Σκουλίδας, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η είσοδος σε κλειστούς χώρους επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο με επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού ή με rapid test εντός των τελευταίων 48 ωρών.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2651313501, 11:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 εκτός αργιών και σαββατοκύριακου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back