Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ανδρουλάκης από τα Γιάννενα: Πολιτική αυτονομία και «δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις»

Εικόνα του άρθρου Ανδρουλάκης από τα Γιάννενα: Πολιτική αυτονομία και «δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/07/2024, 07:54
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα Γιάννενα επισκέφθηκε χτες, Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, στον δρόμο για την προεδρική εκλογή του κόμματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε την ΠΕΔ Ηπείρου και το βράδυ, μίλησε σε συγκέντρωση στο Du Lac.

«Το μοντέλο εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας υπηρετεί την εξουσία του ενός και όσων περιστρέφονται γύρω του», είπε, μιλώντας για την κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι επισήμανε ασκώντας κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

Σχετικά με την ακρίβεια, τόνισε: «Σήμερα έχουμε τις υψηλότερες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα. Ποια είναι η απάντηση; Επιδοτήσεις. Από ποιου όμως την τσέπη είναι οι επιδοτήσεις; Από τη δική σας».

Υπερασπίστηκε το –πολύ μέτριο- αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, το οποίο οδήγησε και στην προκήρυξη των εκλογών στο κόμμα, λέγοντας ότι «ξεκινήσαμε από τη μάχη της επιβίωσης και όχι από το 45%. Αντέξαμε, μεγαλώσαμε με μεγάλες προσπάθειες και ξαναενωθήκαμε. Ηρθε η ώρα να ανέβουμε ακόμη περισσότερο, όπως έγινε τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν όπως φάνηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μόνο ένας δρόμος, αυτός της αξιοπρέπειας, του αγώνα και της πολιτικής αυτονομίας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε και τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν για την Κύπρο, λέγοντας:

«Ας ανοίξουν τα αυτιά τους τα ευρωπαϊκά κράτη για να καταλάβουν ποιος είναι αυτός που θέλει τη διχοτόμηση, την αστάθεια και επιτέλους ας δώσουν μια καθαρή απάντηση: ή θα είναι στην όχθη του σεβασμού του διεθνούς δικαίου, της ειρήνης, της σταθερότητας, της δίκαιης και βιώσιμης επίλυσης ή θα συνεχίσουν να δίνουν θάρρος σε έναν αναθεωρητή ηγέτη να παίζει παιχνίδια σε βάρος των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3