ΕΚΛΟΓΕΣ

Aνδρ. Παπασπύρου: «Πάνω και πέρα από κόμματα»

Εικόνα του άρθρου Aνδρ. Παπασπύρου: «Πάνω και πέρα από κόμματα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/08/2023, 16:39
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμος Κόνιτσας είναι ίσως από τους λίγους Δήμους όπου δεν παρουσιάζεται το φαινόμενο των πολλών παρατάξεων, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αντιθέτως, κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για την κοινή κάθοδο ενάντια στην παράταξη του δημάρχου Νίκου Εξάρχου.

Ο «Τόπος μας μπροστά» του Ανδρέα Παπασπύρου και «Ο τόπος που θέλω να ζω» του Βασίλη Σπανού γίνονται μία νέα παράταξη που φέρει τον τίτλο «Μαζί για τον τόπο μας» με επικεφαλής τον κ. Παπασπύρου.

Σε δήλωσή του, με αφορμή τη νέα παράταξη, ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πάνω και πέρα από κόμματα, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, με μοναδικό στόχο την προκοπή του τόπου μας, οραματιζόμαστε έναν αποτελεσματικό και δυναμικό Δήμο, ανοιχτό στους πολίτες, που θα κατανοεί τα προβλήματά τους και θα αγωνίζεται για την επίλυσή τους. Φιλοδοξία μας οι πολίτες να είναι συνεργάτες του Δήμου και ο Δήμος στην υπηρεσία των πολιτών».

Ο κ. Παπασπύρου απευθύνει πρόσκληση στους πολίτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο πλευρό της νέας παράταξης «με τη βεβαιότητα ότι, όταν μοιράζεσαι κάτι δύσκολο, το αδιέξοδο παύει να υπάρχει, γίνεται δρόμος, που μπορεί να οδηγήσει σε λεωφόρους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back