ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναιρέσεις στα Γιάννενα: 1 και 2 Σεπτεμβρίου

Εικόνα του άρθρου Αναιρέσεις στα Γιάννενα: 1 και 2 Σεπτεμβρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/07/2023, 22:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το φεστιβάλ «Αναιρέσεις» που διοργανώνουν το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στα Γιάννενα, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο Θεατράκι (Σκάλα).

Φέτος, το φεστιβάλ και τα γύρω από αυτό γεγονότα και πρωτοβουλίες κλείνουν 30 χρόνια, σε όλη την Ελλάδα.

«Τα τραγούδια ενός καλύτερου αύριο ζωγραφίζουν τους δρόμους του αγώνα και αντιστέκονται στη σιωπή του σκοταδιού που προσπαθούν να χτίσουν. Δεν θα αναμένουμε για την περαιτέρω επιδρομή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και του αδιέξοδου μονόδρομου που δείχνουν. Η πάση θυσίας ανάπτυξη του καπιταλισμού, της προσέλκυσης των επενδύσεων και των ανταγωνισμών σημαίνουν την αφαίρεση της ίδιας μας της ζωής και την ισοπέδωση του πλανήτη» σημειώνουν οι διοργανωτές, μεταξύ άλλων και καταλήγουν:

«Έχουμε αταλάντευτο στόχο να φτιάξουμε μια προβολή της νέας κοινωνίας, της συλλογικότητας, της συνεργασίας και της αυταπάρνησης στο σήμερα. Φέρνουμε τη νέα εποχή της σύγκρουσης και της ανατροπής, με πυξίδα τους κοινούς αγώνες των λαών, για τον κομμουνισμό της εποχής μας. Μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς χωρίς μνημόνια, χρέος, ΕΕ, ευρώ και αφεντικά. Είμαστε το μέλλον και όχι το κόστος».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back