Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αμπελειά και Επισκοπικό με επάρκεια νερού

Εικόνα του άρθρου Αμπελειά και Επισκοπικό με επάρκεια νερού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/07/2022, 21:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την επάρκεια νερού και κατά τους θερινούς μήνες για τις Κοινότητες Αμπελειάς και Επισκοπικού έρχεται να εξασφαλίσει ένα έργο που τέθηκε σε λειτουργία.

Στην Αμπελειά βρέθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΣΥΔΛΙ Γιώργος Αρλέτος, ο πρώην αντιπρόεδρος του ΣΥΔΛΙ και δημοτικός σύμβουλος Δωδώνης Γιώργος Θεοχάρης και οι πρόεδροι των κοινοτήτων.

Για την κατασκευή αυτού του έργου ύδρευσης, που κόστισε 637.000 ευρώ, είχε υπογραφεί υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΣΥΔΛΙ και του Δήμου Ιωαννιτών.

Κατασκευάστηκαν τμήμα δικτύου υψηλής πίεσης του ΣΥΔΛΙ από την πύλη του Πανεπιστημίου στο Νεοχωρόπουλο και μέχρι την υψηλή δεξαμενή Πεδινής για τη σύνδεση με τον νέο αγωγό Αμπελειάς, ένας νέος αγωγός για την υδροδότηση της Αμπελειάς και του Επισκοπικού νέα ρυθμιστική δεξαμενή στην Αμπελειά, αντλιοστάσιο στα όρια της Πεδινής και νέα δίκτυα. Εγκαταστάθηκε δε και σύστημα τηλεδιοίκησης-παρακολούθησης των αντλιοστασίων, αντλιών, γεωτρήσεων και δεξαμενών στην Πεδινή, Αμπελειά και Επισκοπικό.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και με τον ΣΥΔΛΙ και με την ΔΕΥΑΙ ώστε να εξαλείψουμε και τα τελευταία προβλήματα υδροδότησης που μπορεί να υπάρχουν στο λεκανοπέδιο», δήλωσε ο δήμαρχος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back