Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Αmore Postatomico» στα παλιά σφαγεία

Εικόνα του άρθρου «Αmore Postatomico» στα παλιά σφαγεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/07/2023, 19:29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο της Αθήνας, στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών «Πέμπτη πάμε σινεμά», παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον σύγχρονο ιταλικό κινηματογράφο, στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής».

Η πρώτη ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 21:00. Πρόκεται για την ταινία «Amore Postatomico» (2022) σε σκηνοθεσία Βιντσένζο Καϊάτσο.

Πρωταγωνιστούν: Βιρτζινία Απιτσέλα, Λουντοβίκο Τζιραρντέλο, Ντάβιντε Μαρότα.

Η υπόθεση: Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Τίττι, που βρίσκεται εν μέσω μιας πρωτόγνωρης κρίσης καθώς ένα προσωπικό της ερωτικό βίντεο διακινείται δημόσια στο διαδίκτυο.

Η Τίττι είναι σχεδιάστρια βιβλίων κόμικ και εργάζεται για ένα γνωστό εκδοτικό οίκο της Νάπολι. Ζει με τη μητέρα της, η οποία από την πρώτη στιγμή της συμπαραστέκεται στην τραγωδία της και αντιμετωπίζει σθεναρά τις προσβολές που της έρχονται πια από όλα τα μέρη του κόσμου.

Ξαφνικά, η ζωή της Τίττι διασταυρώνεται με εκείνη της Μιλέβα, ηρωίδας του κόμικ «Amore Postatomico», το οποίο σχεδιάζει η ίδια η Τίττι μαζί με το φίλο και συνεργάτη της, Λορίς.

Είσοδος ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3