Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Άλσος, επιχείρηση «αναμόρφωση»

Εικόνα του άρθρου Άλσος, επιχείρηση «αναμόρφωση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2021, 19:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τις εργασίες που γίνονται στο Άλσος επιθεώρησε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, μαζί με τους αντιοδημάρχους Βαγγέλη Πήχα και Αριστείδη Παππά, το γενικό γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ζωγράφο, την πρόεδρο της Κοινότητας Ιωαννίνων Σοφία Καραπάνου και μέλη του τοπικού συμβουλίου.

Ο κ. Ελισάφ εξήρε την πρωτοβουλία «υιοθεσίας» του χώρου από την τοπική κοινότητα και ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου για τη δουλειά που έχουν κάνει εκεί.

 «Έχει ιδιαίτερη σημασία να αξιοποιήσουμε τους χώρους αυτούς και ζητούμε την συμβολή των συμπολιτών μας ώστε να περιφρουρούν και να προστατεύουν τους χώρους αυτούς» τόνισε ο κ. Ελισάφ.

Επίσης, ζήτησε αλληλοσεβασμό, με αφορμή την καταγγελία πολιτών για τις βραδινές συγκεντρώσεις στο πάρκο. Η καταγγελία, η οποία συνοδευόταν και από μερικούς άστοχους χαρακτηρισμούς, ήρθε λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες για αποκλεισμό του Άλσους από αστυνομικές δυνάμεις.

«Η έκκληση είναι προς όλες τις κατευθύνσεις να σταματήσει η αντιπαράθεση που υπάρχει. Εμείς αποδίδουμε τον χώρο σε όλους τους πολίτες ισότιμα, όμως με απόλυτο σεβασμό στους κατοίκους της περιοχής. Ο ένας πρέπει να σεβαστεί τον διπλανό του. Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατικής συνύπαρξης των ανθρώπων» είπε ο κ. Ελισάφ, για την περιοχή που, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, έχει γίνει επίκεντρο της επικαιρότητας τελευταία στα Γιάννενα…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back