Άλλη μια δωρεά οργάνων από τους οικείους θανόντος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με τα όργανα (ήπαρ, καρδιά και δύο νεφροί) να έχουν μεταμοσχευτεί με επιτυχία σε συμβατούς λήπτες, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αναφέρει ότι η λήψη των οργάνων που προσφέρθηκαν για δωρεά, έγινε τις βραδινές ώρες της Κυριακής από νοσηλευόμενο ασθενή με εγκεφαλικό θάνατο, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ευχαριστεί δε βαθύτατα τους οικείους του θανόντος «οι οποίοι είχαν το μεγαλείο να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας».
Η διοίκηση ευχαριστεί επίσης το προσωπικό της ΜΕΘ που ανέλαβε τις διαδικασίες της δωρεάς οργάνων και τις χειρουργικές ομάδες λήψης των οργάνων (Χειρουργική Κλινική Π.Γ.Ν.Ι, Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης και Καρδιοχειρουργική ομάδα Ωνάσειου), την ομάδα των αναισθησιολόγων και των νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, οι οποίοι διεκπεραίωσαν το δύσκολο αυτό έργο υπό τον γενικό συντονισμό του ΕΟΜ, των τοπικών και κλινικών συντονιστών.
- Υπερταμείο: Από το Φετιχιέ Τζαμί μέχρι το στρατόπεδο ΒελισσαρίουΠοια δημόσια ακίνητα στα Γιάννενα, εκχωρούνται
- Παιδαγωγικά και Οικονομικό τα πιο δημοφιλή στα ΓιάννεναΠρώτα σε επιλογές των εισακτέων και των υποψηφίων
- Οι βάσεις στο Πανεπιστήμιο ΙωαννίνωνΣε όλα τα τμήματα
