Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άλλη μια αναγόρευση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Άλλη μια αναγόρευση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/02/2020, 17:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επίτιμο καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας αναγορεύει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τον ομότιμο καθηγητή Ψυχολογικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Manchester της Μεγάλης Βρετανίας Francis Creed την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» της πανεπιστημιούπολης.

Κατά την τελετή, το τιμώμενο πρόσωπο θα κάνει ομιλία με θέμα «Integrating Psychiatry into Medicine» (στην αγγλική γλώσσα).

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με συνθέσεις Ρωμιών της πρώιμης περιόδου της λόγιας μουσικής της Κωνσταντινούπολης: Ραστ Πεσρέφ (σύνθεση ανώνυμου κληρικού) και Ραστ Μπεστέ (σύνθεση Ζαχαρία Χανεντέ).

Θα συμμετέχουν οι φοιτητές του Εργαστηρίου Ανατολικής Μουσικής Narda του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, υπό την διεύθυνση του Επίκουρου Καθηγητή Μάρκου Σκούλιου: πολίτικη λύρα-Δημοσθένης Καραχριστοδούλου, βιολί-Νικόλας Παπαδόπουλος, νέι-Μάρκος Σκούλιος, Σάββας Μιχαηλίδης, Τηλέμαχος Τσιαχρής, τραγούδι-Παναγιώτης Παναγάκης, ούτι-Παναγιώτης Παναγάκης, Μαρίνος Παπαγεωργίου, κανονάκι-Ανδρέας Ιωάννου

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back