Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αλέξης Τσίπρας για αεροδρόμιο: «Καλορίζικο…»

Εικόνα του άρθρου Αλέξης Τσίπρας για αεροδρόμιο: «Καλορίζικο…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2019, 15:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα έργα επέκτασης και εκσυγχρονισμού του αεροδρομίου Ιωαννίνων επιθεώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την άφιξή του στα Γιάννενα για τη διήμερη περιοδεία του στην ευρύτερη περιοχή.

Τον κ. Τσίπρα, τον περίμεναν τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας και τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων Λάζαρο Νάτση, τους οποίους και χαιρέτισε. Παρόντες και οι βουλευτές Γιάννης Στέφος, Γιάννης Καραγιάννης και Χρήστος Μαντάς.

Στη σύντομη δήλωσή του, ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να μη σχολιάσει το γεγονός ότι τo έργο του αεροδρομίου χρειάστηκε 13 χρόνια για να ολοκληρωθεί. «Δημοπρατήθηκε το 2006 και δυστυχώς ολοκληρώνεται 13 χρόνια μετά, αλλά ολοκληρώνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με δεκάδες πολύ σημαντικά έργα στη χώρα τα οποία ολοκληρώνονται αυτή την τετραετία» τόνισε. Μίλησε για τη δυναμική που μπορεί να δώσει το αεροδρόμιο Ιωαννίνων στον τουρισμό, ενώ έκανε γνωστό ότι το νέο αεροδρόμιο θα εγκαινιαστεί τέλη Ιουνίου μάλλον από τον ίδιο.

«Το μήνυμα είναι η χώρα μας έχει δυνατότητες αλλά χρειάζεται ένας γενικότερος ανασχεδιασμός του τρόπου με τον οποίο και το ελληνικό Δημόσιο λειτουργεί. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια καλύτερη στιγμή για τη χώρα, μετά την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, μάς δίνει την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι μπορούμε να συνεχίσουμε αυτά τα θετικά βήματα το επόμενο διάστημα» υπογράμμισε.

«Καλορίζικο λοιπόν. Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο πνοής για την περιοχή» είπε και πρόσθεσε στέλνοντας ένα… μήνυμα προς τους Γιαννιώτες: «Ας μη στενοχωρούνται που πάμε στη Β’ Εθνική, του χρόνου θα ξανα-ανέβουμε», κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο σε ό,τι αφορά τον ίδιο (αν τον αφορούσε ποτέ) το θέμα της αναδιάρθρωσης και του υποβιβασμού του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back