Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αλ. Καχριμάνης: Να γίνουν τεστ στη δομή του Κατσικά

Εικόνα του άρθρου Αλ. Καχριμάνης: Να γίνουν τεστ στη δομή του Κατσικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/11/2020, 18:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον έλεγχο των 1100 περίπου ανθρώπων που διαβιούν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον Κατσικά ζητά ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. «Φωνάζουμε ότι πρέπει να γίνουν τεστ στη δομή του Κατσικά. Δεν μπορεί να έχουμε τη μία μέρα 12 κρούσματα και την άλλη 3, και να μην εξετάζεται όλη η δομή. Πρέπει να ξέρουμε τι μας γίνεται ανά πάσα στιγμή» τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις.

Άφησε δε τις αιχμές του προς τον κεντρικό ΕΟΔΥ για τις περιπτώσεις της Κακαβιάς κι άλλων δομών, λέγοντας ότι «αν είχαμε εισακουστεί σε κάποιες περιπτώσεις, δεν θα χρειαζόμασταν τόσες χιλιάδες τεστ». Και με τα χιλιάδες τεστ, εννοεί τα 45.000 rapid test που έχουν γίνει το τελευταίο καιρό στην Ήπειρο.

Οι μαθηματικές πράξεις δεν έλειψαν και πάλι από τον λόγο του κ. Καχριμάνη. Όπως είπε, τα 16 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χτες, δεν ήταν 16, αλλά 10… Τα τρία από αυτά ήταν διπλοεγγραφές και τα άλλα τρία αφορούσαν «ανθρώπους από τη Βόρεια Ήπειρο, που έχουν ελληνική υπηκοότητα και καλώς ήρθαν στο νοσοκομείο γιατί είμαστε άνθρωποι πάνω απ’ όλα»…


* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back