δεη πισω tc1
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αλ. Καχριμάνης; Αποθέωσε τον πρωθυπουργό, αλλά όχι κάποιους υπουργούς

Εικόνα του άρθρου Αλ. Καχριμάνης; Αποθέωσε τον πρωθυπουργό, αλλά όχι κάποιους υπουργούς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/05/2024, 23:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης βρέθηκε στο θεματικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, έκανε τοποθέτηση και άσκησε κριτική, με τον δικό του τρόπο, στο κυβερνητικό έργο.

Όχι σε όλο το κυβερνητικό έργο όμως… Ο κ. Καχριμάνης είπε τα καλύτερα για τον πρωθυπουργό, όχι όμως για κάποιους υπουργούς, τους οποίους δεν ονομάτισε. «Με προβληματίζει που ο πρωθυπουργός τρέχει πολύ, αλλά στη νέα κυβέρνηση, μετά τις περσινές εκλογές, κάποιοι έβγαλαν τα καπίστρια. Δεν τρέχουν με την κίνηση του πρωθυπουργού» είπε. Και λίγο αργότερα, έδωσε και μια προσωπική πινελιά: «Δεν μπορεί ένας υπουργός να μη σηκώνει το τηλέφωνο όταν ένας περιφερειάρχης τον παίρνει 30 φορές. Δεν τον παίρνει για πλάκα. Τον παίρνει γιατί τον πονάει ο τόπος».

Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η πολιτική του εκτίμηση είναι ότι «λύνει πολλά θέματα που δεν έλυσε κανείς από το 1974». Και για να τεκμηριώσει την εκτίμηση αυτή, είπε απλά: «Το λέει ένας Βλάχος από το Μέτσοβο»…

Ο κ. Καχριμάνης ξεκίνησε την τοποθέτησή του πάντως ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι αντικυβερνητικός –αν και ποτέ δεν υπήρξε τέτοια αμφιβολία. Όπως ξεκαθάρισε ότι ψηφίζει ΝΔ από το 1974 και ότι έχει απαιτήσεις από το κόμμα αυτό. Και γιατί ψηφίζει ΝΔ; Γιατί, όπως είπε, είναι «μια παράταξη (σ.σ. ένα κόμμα) που στηρίζεται στην αξιοκρατία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back