Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ακαδημία μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα: Νέο ξεκίνημα

Εικόνα του άρθρου Ακαδημία μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα: Νέο ξεκίνημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/08/2020, 18:19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Το νέο πλάνο λειτουργίας και τη νέα διοίκηση παρουσίασε η ενιαία Ακαδημία μπάσκετ του Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Καταρχάς, η ακαδημία έχει δική της σελίδα στο facebook.

Τη νέα της διοίκηση αποτελούν οι Δημήτρης Αναστασίου (πρόεδρος) Γιώργος Μάστακας (αντιπρόεδρος), Πέτρος Παπαδόπουλος (ταμίας), Γιώργος Τσίρμπας (γενικός διευθυντής) και Γιάννης Ζήκος (γενικός διευθυντής).  

Στη συνάντηση με τους γονείς που έγινε στα Λιθαρίτσια, η διοίκηση παρουσίασε τους στόχους, που «όλοι θα αποσκοπούν στην μέγιστη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον κάθε αθλητή και την κάθε αθλήτρια και τη λειτουργία μιας ακαδημίας που θα βασίζεται σε ευρωπαϊκά πρότυπα και που σύντομα δε θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις μεγαλύτερες».

Ο κ. Αναστασίου δήλωσε ικανοποιημένος που «η νέα μέρα βρίσκει τις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών μετά από πολλά χρόνια ενωμένες» και ο κ. Μάστακας,

αναφέρθηκε σε μια σειρά στόχων και κινήσεων που θα υλοποιηθούν και ζήτησε από τους γονείς να είναι σε αλληλεπίδραση με τη διοίκηση, για τη σωστότερη λειτουργία.

Οι γενικοί διευθυντές ανέλυσαν τις κινήσεις που έχει κάνει ήδη ο σύλλογος, ώστε να εξασφαλιστούν οι κλειστοί προπονητικοί χώροι για τη φετινή προπονητική χρόνια και ανέφεραν με λεπτομέρεια τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν.

Τηλέφωνο Εγγραφών: 697 378 2970 (Δημήτρης Αναστασίου) και 6945 509296 (Πέτρος Παπαδόπουλος)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back