ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγώνες Ανάπτυξης: Όλοι ευχαριστημένοι-ες στην Παμβώτιδα

Εικόνα του άρθρου Αγώνες Ανάπτυξης: Όλοι ευχαριστημένοι-ες στην Παμβώτιδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/07/2024, 14:03
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Με 200 αθλητές και αθλήτριες από 24 σωματεία, έγιναν οι αγώνες της α’ φάση, της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στη λίμνη Παμβώτιδα.

Πρώτος στον πίνακα των μεταλλίων ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης με δύο χρυσά και τρία ασημένια μετάλλια, ακολουθούμενος από τον Όμιλο Ερετών με δύο χρυσά και τον οικοδεσπότη Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων που κατέκτησε ένα χρυσό, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

Για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Δρούγκας στο Σκιφ Παίδων, ασημένιο η Σύλβια Γιουγλή στο Σκιφ Κοσασίδων και χάλκινο οι Γιώργος Λώλης, Ιωάννης Τσακίρης, Μιχαήλ Γοργόλης και Αχιλλέας Μπριασούλης στο Τετραπλό Σκιφ Παίδων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε χαρούμενοι γιατί συμμετείχαν σ’ αυτούς εδώ τους αγώνες πολλά μικρά παιδιά με ταλέντο, τα οποία παιδιά είναι αυτά που θα γίνουν οι αυριανοί ολυμπιονίκες μας», ευχαριστώντας τον ΝΟΙ για τη συνδιοργάνωση και τη φιλοξενία.

Ο πρόεδρος του ΝΟΙ Νίκος Εξάρχου τόνισε: «Είμαστε πλέον έτοιμοι για την επόμενη διοργάνωση που θα είναι μεγαλύτερη και θα γίνει τον επόμενο χρόνο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων και ευελπιστούμε να αναλάβουμε και το Βαλκανικό που θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2025. Αυτοί είναι οι στόχοι μας και αν αυτό το Σαββατοκύριακο τα πήγαμε καλά όπως μας λένε όλοι, υποσχόμαστε, με την εμπειρία που αποκτήσαμε μέχρι τώρα, ότι οι αγώνες που θα γίνουν του χρόνου θα είναι άψογοι»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3