Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άγιος Παΐσιος με τη βοήθεια του Δήμου Κόνιτσας

Εικόνα του άρθρου Άγιος Παΐσιος με τη βοήθεια του Δήμου Κόνιτσας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/02/2022, 17:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η σειρά «Άγιος Παΐσιος-Από τα Φάρασα στον Ουρανό» ξεκινά σήμερα να προβάλλεται σε τηλεοπτικό κανάλι και ο Δήμος Κόνιτσας εύχεται στη σειρά να «έχει την επιτυχία που της αρμόζει».

Αρκετά γυρίσματα έγιναν και στην Κόνιτσα, όπου ο μοναχός Παΐσιος έκανε τα πρώτα του βήματα.

Ο Δήμος Κόνιτσας αναφέρει ότι οι συντελεστές της εταιρίας παραγωγής επισκέφθηκαν το γραφείο του δημάρχου για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2020. Σε συνεργασία δε με τη Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης, υπεδείχθησαν κατάλληλοι χώροι για τα γυρίσματα (πατρική οικία Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα, ναοί και χώροι λατρείας στην Κόνιτσα και στα χωριά της) και καθορίστηκε η βοήθεια, που μπορούσε να προσφέρει ο Δήμος σε προσωπικό, εξοπλισμό κλπ.

«Στη σειρά συμμετείχαν και πολλοί συντοπίτες μας ως κομπάρσοι, οι οποίοι βίωσαν μια μοναδική εμπειρία» τονίζεται. Ο Δήμος προσθέτει ότι ο ίδιος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την παραγωγή.

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή για τον τόπο μας, να έχει προστάτη τον Άγιο Παΐσιο, που έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του εδώ. Πάντα θα θα σεβόμαστε τη μνήμη του» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου του Δημάρχου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back