Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Αφήνουμε πίσω όσους επενδύουν στο ψέμα»

Εικόνα του άρθρου «Αφήνουμε πίσω όσους επενδύουν στο ψέμα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/05/2019, 18:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης μιλώντας στον τόπο καταγωγής του, το Μέτσοβο, τόνισε ότι χρειάζονται συνεργασίες «για να πάει η κοινωνία μπροστά». Είπε ότι  «τη συνεργασία εμείς την έχουμε κάνει πράξη. Στοχοποιήθηκε ο Δήμος Μετσόβου για να πλήξουν εμένα. Όμως η αλήθεια δεν κρύβεται.   Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνδράμει και έχουμε συνεργαστεί με όλους ανεξαιρέτως τους δήμους» και πρόσθεσε: «Αφήνουμε πίσω όσους επενδύουν στο ψέμα, στη συκοφαντία, στην παραπληροφόρηση, συμπεριφορές που είναι ασύμβατες με το ήθος και τις αρχές των Ηπειρωτών».

Στην Άρτα, ζήτησε ξανά εκλογή από τον πρώτο γύρο, για να μη χρειαστεί «ασκήσεις ισορροπίας» και «πειραματισμούς» με συνεργασίες. Αυτά, τα είπε στην ομιλία του στην Άρτα, αναφερόμενος πρώτα επιγραμματικά και αναλυτικά σε παρεμβάσεις και έργα που έχουν γίνει στην περιοχή.

«Λύσαμε προβλήματα της καθημερινότητας,  στηρίξαμε τους επαγγελματίες, τους ψαράδες, τους αγρότες. Βάλαμε πλάτη΄’ για να ξεπεράσουν δυσκολίες,  να αντέξουν στην κρίση.  Επενδύσαμε στον πρωτογενή τομέα, στον τουρισμό.  Προχωρήσαμε δράσεις για  την προστασία του περιβάλλοντος, για τη συντήρηση και ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου, που συνδυάζει το ιστορικό παρελθόν με  την  Άρτα του μέλλοντος» τόνισε μεταξύ άλλων. Ο κ. Καχριμάνης συνέχισε τις επισκέψεις του σε Ζαγόρι, λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και Μέτσοβο.

Ανάμεσα στα προγραμματιζόμενα έργα ανάφερε και τη σύνδεση του Ζαγορίου και του βόρειου τμήματος του λεκανοπεδίου με την Εγνατία, ενώ μιλώντας με κατοίκους του Ζαγορίου, τόνισε πως «για να υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη στην περιοχή, η Περιφέρεια είναι πρόθυμη να συνδράμει επενδυτικές πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν στην παραγωγή τοπικών προϊόντων που στο παρελθόν αποτελούσαν την ταυτότητα του Ζαγορίου». Επίσης, χαρακτήρισε «απαράδεκτες  μεθοδεύσεις που προκαλούν προβλήματα στην προμήθεια στύλων από τη ΔΕΗ και οι οποίες θα προκαλέσουν πρόβλημα επιβίωσης στους   δασεργάτες του Ζαγορίου».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back