Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αειφόρος Ήπειρος: «Απορρίψτε τις εξορύξεις»

Εικόνα του άρθρου Αειφόρος Ήπειρος: «Απορρίψτε τις εξορύξεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/11/2022, 18:18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η Αειφόρος Ήπειρος, παράταξη που θα πάρει μέρος στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, απέστειλε επιστολή στην ΠΕΔ Ηπείρου, ως μια πρώτη κίνηση στο πεδίο των απόψεων και θέσεων για τα θέματα ενδιαφέροντος.

Η πρώτη θεματική ενότητα που επιλέγει, είναι η «Ενέργεια και Αυτοδιοίκηση».

Την επιστολή υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης, Θουκυδίδης Μουτσόπουλος και η παράταξη καλεί την ΠΕΔ «να απορρίψει τις λαϊκίστικες, ευκαιριακές και απολύτως ανεδαφικές προτάσεις για εξορύξεις υδρογονανθράκων, και να επενδύσει συστηματικά στη συνεργατική δράση για την Βιώσιμη Ενεργειακή μετάβαση της Ηπείρου, ως ξεκάθαρη εθνική και παγκόσμια υποχρέωση, αλλά κυριότερα ως μονόδρομο άμεσης και ρεαλιστικής πολιτικής και οικονομική χειραφέτησης της αυτοδιοίκησης».

Η επιστολή είναι η εξής:


ΣΧΟΛΙΑ
Τσουμόπουλος speaking
Την παρούσα χρονική στιγμή, ο λόγος αυτός δεν είναι τόσο επίκαιρος, χρήσιμος κοινωνικά. Μακάρι να βρεθεί ΚΡΑΤΙΚΟ πετρέλαιο κι ας είναι ότινάναι! Εδώ σε λίγο , από γενάρη νεου έτους, θα μπει δεκτίο στη Γερμανία !!!!!!! Θα μας έλθουν πίσω οι 500.000 έλληνες μετανάστες! Πώς θα τυς ενσωματώσουμε!; Θα ειπωθεί το πετρέλαιο-πετρελαιάκι! Βεβαίως, να γίνει συζήτηση υλοποίησης προληπτικού πλαισίου από τιην εξ΄'ορυξη. Αλλά όχι ... στο όχι στην εξόρυξη. Να εξορύσουν το ίδιο κο΄θιτασμα δίπλα στην γειτονική χώρα... και η συνέχεια του ίδιου κοιτάσματος στη χώρα μας - να μην εξορύσσεται! Αειφόρε λόγε... επειγόντως αλλαγή ατζέντας... αναστροφή! Think different!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back