ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

A1 γυναικών: Ράβε-ξήλωνε

Εικόνα του άρθρου A1 γυναικών: Ράβε-ξήλωνε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2021, 19:08
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Α1 μπάσκετ γυναικών τυπικά, θα ξεκινούσε και πάλι στις 7 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση των νέων μέτρων, δημιούργησε σύγχυση. Το σχετικό ΦΕΚ, προβλέπει ότι ναι μεν στις περιοχές αυξημένου κινδύνου, όπως τα Γιάννενα και η περισσότερη χώρα, οι αθλητικές εγκαταστάσεις λειτουργούν για προπονήσεις και αγώνες των πρωταθλημάτων, μεταξύ άλλων και των Α1 ανδρών και γυναικών στο μπάσκετ, αλλά στις περιοχές «πολύ αυξημένου κινδύνου» οι αγώνες… δεν γίνονται.

Αυτά, προβλέπονταν στο ΦΕΚ.

Λίγες ώρες αργότερα, η ΕΟΚ, επικαλούμενη το… ΦΕΚ, ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται «οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών μέχρι νεοτέρας», καθώς και ότι «αναστέλλονται οι προπονήσεις των ομάδων της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών που ανήκουν στις περιοχές με επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο)».

Κάπως έτσι, οι ομάδες που αναγκάστηκαν να ανατρέψουν τον προγραμματισμό τους, όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, να χάσουν παίκτριες λόγω της απραξίας, αλλά και να κάνουν νέες μεταγραφές, ενόψει της επανεκκίνησης, τώρα, είναι και πάλι σε αδράνεια, με κόστος αθλητικό και οικονομικό.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back