Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Θύμισε κάτι από πάρκα ευρωπαϊκών πόλεων»

Εικόνα του άρθρου «Θύμισε κάτι από πάρκα ευρωπαϊκών πόλεων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/06/2024, 11:44
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μικρούς και μεγάλους Γιαννιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ιωαννιτών για ένα πικ-νικ στα Λιθαρίτσια απευθύνει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.

Το πάρκο στα Λιθαρίτσια, με το πικ νικ που έγινε, «θύμισε κάτι από πάρκα ευρωπαϊκών πόλεων» όπως αναφέρεται.

Ο κ. Μπέγκας επαναλαμβάνει ότι πρωταρχικός στόχος της δημοτικής αρχής είναι η προστασία και η ανάδειξη των δημόσιων χώρων.

«Η δημοτική αρχή, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε την περίοδο 2014-2019, ξεκινά μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης των δημόσιων χώρων μας οι οποίοι άλλωστε αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής και της πολιτιστικής μας ταυτότητας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Γιαννης
Τώρα που θα τσιμενταριστει και το Γιαννiωτικο Σαλόνι, εκεί να δείτε "πάρκο" ευρωπαϊκό που θα ανήκει σε "ολους" αλλά στην ουσία σε κάποιους.
ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
δημαρχε .... εδω θα κανουμε τσιμεντοστρωση ... ? σορυ αναπλαση ηθελα να πω .... Αντε καμμια μελετη να δουλεψουμε και εμεις , να ... δουλεψετε και εσεις !!! .... να κοψουμε αυτα τα αχρηστα δεντρα ...... τσιμεντο να γινει οπως λακκωματα ---- παρκο πυρσινελλα ....... Σημασια εχει να υπαρχει .... χρηματοδοτηση ..... οικονομικη κριση εχουμε ..... να φαει ... ο .. κοσμακης ...... Ε ρε κατακαημενα Γιαννενα ...... τι γινεται ......
Περαστικά μας
Ξέρουμε πώς είναι στρωμένο το Πάρκο. Σαν εκείνο τον άλλο δρόμο: με καλές προθέσεις, όπως και η "Κεντρική" (εκεί που τρώγαν κάποτε πασατέμπο) Πλατεία, ο Κουραμπάς, το "Πνευματικό", ο Μώλος με τα οράματα ανάπλασης, με τα μπιχλιμπίδια και με τα στολίδια του... οι ποδηλατόδρομοι, τα διοικητικά κέντρα... Σκέτη Κόλαση αυτό το καλοκαίρι...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3