Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θύμα των περιστάσεων…

Εικόνα του άρθρου Θύμα των περιστάσεων…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2019, 00:01
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε στη Νέα Σμύρνη και το «χέρι» της διαιτησίας που επικύρωσε το γκολ του Σπιριντόνοβιτς, το οποίο φαίνεται ότι μπήκε με το χέρι, απλά ήρθε να σφραγίσει μια κακή αγωνιστική χρονιά.

Το αποτέλεσμα του αγώνα ΟΦΗ-Αστέρα (1-1) δίνει παράταση ζωής στον ΠΑΣ μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά πλέον οι πιθανότητες είναι εντελώς εναντίον του. Θα πρέπει να χάσει ο ΟΦΗ από τον Ατρόμητο, αλλά και να κερδίσει ο ΠΑΣ τον από σήμερα πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει να θέλει να τερματίσει αήττητος. Εάν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε ο ΠΑΣ θα παίξει την παραμονή του στα μπαράζ…

Το κακό είναι πως ο ΠΑΣ δεν δείχνει ικανός να αντιπαρέλθει, τόσο τις κακές διαιτησίες, όσο και την αγωνιστική του εικόνα. Παρότι ήταν πιο «ορεξάτος» στη Νέα Σμύρνη, πάλι η ομάδα ήταν αργή, παίκτης που να πάρει το παιχνίδι στα πόδια του δεν υπήρχε, έστω και αν αυτή τη φορά ο ΠΑΣ απειλούσε με πιο ορθολογικό τρόπο.

Μόλις στο 7’ όμως ο Μασούρας έβαλε ένα απίθανο γκολ, με άπιαστο σουτ στο δεξί γάμα του Μιχαήλ.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε και στο 54’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ωραία ο Κριζμάν.

Εκεί όμως που φαινόταν ότι ο ΠΑΣ θα έπαιρνε την τύχη στα χέρια του ξανά, ήρθε η φάση του 65’: ο Μπουμάλ έφυγε από αριστερά, η άμυνα του ΠΑΣ άργησε απελπιστικά, ίσως θεωρώντας ότι θα δοθεί οφσάιντ στον Σπιριντόνοβιτς, ο Μιχαήλ βγήκε επίσης αργά, ο Μπουμάλ σέντραρε και ο Σπιριντόνοβιτς έκανε το 2-1, με τα τηλεοπτικά πλάνα να ενισχύουν την άποψη ότι προώθησε τη μπάλα με το χέρι στα δίχτυα. Σίγουρα είναι μια φάση που θα συζητηθεί, όπως και αυτή του προηγούμενου ματς, με το ανύπαρκτο οφσάιντ του Κρίζμαν. Στο τέλος του ματς της Νέας Σμύρνης ο Κρίζμαν σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ ο Κάργας:

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back