ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Θωμάς Μπέγκας: Συζητώντας για τις φυσικές καταστροφές στην Πυροσβεστική

Εικόνα του άρθρου Θωμάς Μπέγκας: Συζητώντας για τις φυσικές καταστροφές στην Πυροσβεστική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/09/2023, 20:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην πυροσβεστική βρέθηκαν ο Θωμάς Μπέγκας, επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα και μέλη της παράταξης.

Συναντήθηκαν με τον Απόστολο Βασδέκη, διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου και με τον πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστικών Σωματείων Ηπείρου, Βασίλη Βράστο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διαπιστώθηκε ότι η πολιτική και αντιπλημμυρική προστασία στο λεκανοπέδιο, είναι «από πλευράς σχεδιασμού σε νηπιακό στάδιο και απαιτούνται σημαντικά κονδύλια ώστε να καταστούν αποτελεσματικά τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και σε επίπεδο εφαρμογής».

Η παράταξη αναφέρει ότι το κράτος «πρέπει να πάρει τη στρατηγική απόφαση να διαθέσει σημαντικά κονδύλια από το ταμείο ανάκαμψης για το οποίο απαιτείται ανασχεδιασμός σε ό,τι αφορά το διαμοιρασμό των πόρων».

Επίσης, στη συνάντηση με τους εργαζόμενους, «προέκυψε μια ακόμα βασική προτεραιότητα που δεν είναι άλλη από την άμεση φροντίδα της αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής που βρίσκεται η εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού».

Ο κ. Μπέγκας τόνισε ότι τα παραπάνω ζητήματα «θα αποτελέσουν βασικές προτεραιότητες της παράταξής του, σε περίπτωση που εκλεγεί δημοτική αρχή, τονίζοντας παράλληλα ότι η πυροσβεστική υπηρεσία διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία στα ζητήματα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και για το δήμο την επόμενη μέρα θα αποτελέσει συνεργάτη σε όλους τους σχεδιασμούς που έχουν σχέση με τα αντικείμενα αυτά».

Η παράταξη θα κάνει την προεκλογική της συγκέντρωση στην Ανατολή, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο κατάστημα «Το Γράδο» με ομιλητή τον κ. Μπέγκα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΣΕ ΚΑΙ ..ΒΑΡΑ
ΩΡΑΙΑ ... ΦΩΤΟ .... ΠΑΜΕ ΓΙΑ .. ΑΛΛΕΣ ..!!!!!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back