ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Θετικά» τα λύματα του Μαΐου στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου «Θετικά» τα λύματα του Μαΐου στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2021, 17:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η  ΔΕΥΑΙ ανακοινώνει (δηλαδή ο πρόεδρός της από το προσωπικό email του), σχετικά με την εικόνα των αναλύσεων στο δίκτυο των Ιωαννίνων, για τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου.

Αναφέρει ότι η ανάλυση των δειγμάτων από τα 13 σημεία δειγματοληψίας, καθόλη τη διάρκεια των δειγματοληψιών του Μαΐου μέχρι στιγμής, «έδειξαν σταθερά θετικά σήματα στην είσοδο των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού κατά τις επαναληπτικές μετρήσεις οι οποίες γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα».

Επίσης, αναφέρει ότι θετικά σήματα βρέθηκαν δύο φορές στην περιοχή του Πανηπειρωτικού Σταδίου (πρώτη και τρίτη εβδομάδα) και από μία στις περιοχές της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (πρώτη εβδομάδα), του Άλσους (πρώτη εβδομάδα), των Σεισμοπλήκτων (πρώτη εβδομάδα) και της Δομής Προσφύγων Κατσικά (τρίτη εβδομάδα).

Οι δειγματοληψίες και οι αναλύσεις γίνονται με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πλέον, τα αποτελέσματα περιλαμβάνονται στο δελτίο ενημέρωσης του ΕΟΔΥ και από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρχουν πιο αναλυτικά και συγκριτικά στοιχεία, τα οποία η ΔΕΥΑΙ δεν παραθέτει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back