Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Θεοδωρικάκος στην Πωγωνιανή

Εικόνα του άρθρου Θεοδωρικάκος στην Πωγωνιανή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/12/2019, 20:28
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, ανήμερα Χριστουγέννων.

Σχετικά με τα προβλήματα και τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», τον ενημέρωσε η υπεύθυνη του Κέντρου 'Αντυ Θεοδωρακοπούλου και συζήτησε με τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα.

Στην επίσκεψή του στην «Κιβωτό του Κόσμου» ο υπουργός Εσωτερικών συνοδευόταν από τον δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ), Ηλία Γιάτσιο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ Θεόδωρο Τζαρούχη.

«Δεν μπορούσα να έλθω στα Γιάννενα και να μην επισκεφθώ, εδώ στη μεθόριό μας με την Αλβανία, αυτή τη θαυμάσια δομή όπου ο πάτερ Αντώνιος μαζί με τους συνεργάτες του, δίνουν αγάπη και υποστήριξη σε παιδιά, που δυστυχώς έχουν βασανισθεί στη ζωή τους. Όλοι οι χριστιανοί οφείλουμε να δείχνουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε επίσης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Δελβινάκι, όπου τόνισε ότι με την προσφορά τους οι συνοριοφύλακες «ενδυναμώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες».

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back