ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Θεματικός περίπατος στην ακρόπολη του Ιτς Καλέ

Εικόνα του άρθρου Θεματικός περίπατος στην ακρόπολη του Ιτς Καλέ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/05/2023, 16:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5), με θέμα «Μουσεία, Αειφορία και Ποιότητα Ζωής» το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου του Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ., οργανώνει θεματικό περίπατο, για σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 10 το πρωί, στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ, στα Ιωάννινα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της δράσης είναι η οικολογική ευαισθητοποίηση των μαθητών. Τα παιδιά αφού γνωρίσουν τα φυτά, τα έντομα και τα πτηνά που συναντώνται στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ, θα λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικά παιχνίδια στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας.

H συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, την Πέμπτη 18 Μαΐου η είσοδος στα εννέα Μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back