Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο Ορφέας: Εκπαίδευση με θεατρικό παιχνίδι

Εικόνα του άρθρου Θέατρο Ορφέας: Εκπαίδευση με θεατρικό παιχνίδι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2020, 17:04
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η σχολή θεάτρου «Ορφέας» διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Εκπαίδευση στη Μέθοδο του Θεατρικού Παιχνιδιού», από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο.\

Το σεμινάριο θα γίνεται κάθε Τετάρτη, ώρες 20:30 έως 23:00. Open Day: 23 Σεπτεμβρίου, θεωρία και πράξη (3 ώρες),  20:00 – 23:00. Υπεύθυνος σεμιναρίου και βασικός εμψυχωτής: Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης.

Ο Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης ζει και εργάζεται στα Ιωάννινα. Οι βασικές του σπουδές σχετίζονται με την Εργοθεραπεία και την Παιδαγωγική Θεάτρου. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθήνας, εργάζεται ως εργοθεραπευτής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και επόπτης εργοθεραπευτών στην ΑΜΚΕ Διάδρασις. Ως εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού, συνδιαλέγεται με συμπεριληπτικές ομάδες παιδιών κι ενηλίκων ενώ συγχρόνως διδάσκει στο διετές πρόγραμμα «Εκπαίδευση μέσω τέχνης» στο Ροδάκινο – εργαστήρι συστημικής ψυχολογίας και παιδαγωγικής.

Το σεμινάριο θα ακολουθεί τρεις βασικούς πυλώνες εκπαίδευσης: Το βίωμα, τη θεωρητική προσέγγιση και την πρακτική εξάσκηση

Πληροφορίες στη σχολή θεάτρου Ορφέας, Στοά Ορφέα, Κτήριο Γ’,  τηλέφωνα: 6978047081 – 6977095816. Email: orfeas.dramaschool@gmail.com.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back