Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Θεατρική Συμπαιγνία»: νέα σεζόν από 1η Οκτωβρίου

Εικόνα του άρθρου «Θεατρική Συμπαιγνία»: νέα σεζόν από 1η Οκτωβρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2020, 23:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «Θεατρική Συμπαιγνία» ξεκινάει τη νέα της σεζόν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, οπότε και θα ανοίξουν ξανά οι πόρτες της για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στα τμήματά της.

Το εργαστήρι της «Θεατρικής Συμπαιγνίας» προσφέρει μαθήματα υποκριτικής, σωματικής έκφρασης, αυτοσχεδιασμού, θεατρικού παιχνιδιού, φωνητικής - τραγουδιού, σύγχρονου χορού, καθώς και σεμινάρια που απευθύνονται σε ηθοποιούς, χορευτές, εκπαιδευτικούς και σε όσους αγαπούν το θέατρο.

Τμήματα: Παιδικά (4 ετών και άνω), εφηβικά, ενηλίκων, προετοιμασία για εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές.  

Για πληροφορίες-εγγραφές, στον χώρο εργαστηρίου, Ζυγομάλλη 24, καθημερινά 10:00-13:00 και 18:00-20:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2651 312830, 6945533242.

Σύντομα η «Θεατρική Συμπαιγνία» θα βρίσκεται σε νέο χώρο, εντός του ΚΕΠΑΒΙ.

Υπενθυμίζεται ότι η καλοκαιρινή παραγωγή του εργαστηρίου «Λεύτερο Ζευγάρι» των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε, σε σκηνοθεσία Γιολάντας Καπέρδα, με την Ελευθερία Πανταζή και τον Σπύρο Βάρφη, είχε μια πολύ καλή διαδρομή.

Πέραν της περιοδείας που έκανε σε διάφορα μέρη, η παράσταση διακρίθηκε στο 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασιάς (Βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για την Ελευθερία Πανταζή, Βραβείο Β' καλύτερης παράστασης (επιτροπής) Βραβείο Β' καλύτερης παράστασης (κοινού), Τιμητική διάκριση στον Σπύρο Βάρφη για τον ρόλο του). Δείτε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back