ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Θα στηρίξουμε τα αθλητικά σωματεία»

Εικόνα του άρθρου «Θα στηρίξουμε τα αθλητικά σωματεία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/01/2021, 14:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη διαβεβαίωση ότι βρίσκεται στο πλευρό των αθλητικών σωματείων της πόλης, τα οποία αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα λόγω των περιοριστικών μέτρων, δίνει ο Δήμος Ιωαννιτών.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι θα ενισχύσει οικονομικά τα σωματεία, αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η κατάρτιση του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει, εκπρόσωποι του Δήμου θα συναντηθούν τις επόμενες μέρες με τα σωματεία για να γίνει η καταγραφή των προβλημάτων. Επιπλέον, επισημαίνει ότι ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσόλης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης, θα αναλάβουν «τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν τον αθλητισμό στα όρια του Δήμου».

«Ελπίδα όλων είναι αυτή την χρονιά να ξεπεράσουμε την πανδημία και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό» καταλήγει η δημοτική αρχή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back