ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Θα έρθουν και άλλα τσάρτερ»

Εικόνα του άρθρου «Θα έρθουν και άλλα τσάρτερ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/05/2017, 00:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Υπάρχουν και άλλες εταιρίες που θα έρθουν». Αυτή τη βεβαιότητα (όχι απλώς πιθανότητα) εξέφρασε στο περιφερειακό συμβούλιο ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου για τις πτήσεις τσάρτερ, που ξεκινάνε την επόμενη Δευτέρα στα Γιάννενα. Ο κ. Ιωάννου, αρμόδιος για τον τουρισμό (και τουριστικός επιχειρηματίας ο ίδιος), έκανε μια ενημέρωση για τα καθέκαστα και το «θρίλερ», όπως εξελίχθηκε, της πτήσης της Apollo, δίνοντας πάντως και μια διαφορετική διάσταση, μιας και είπε ότι δεν αμφέβαλλε ποτέ ότι η πτήση θα γίνει.

Ο κ. Ιωάννου πρόσθεσε ακόμα ότι το ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων είναι δεδομένο, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «βάση» για επισκέψεις σε γειτονικές περιοχές, ακόμα και στην Αλβανία, αλλά και ότι το στοίχημα για τους τουριστικούς επιχειρηματίες της πόλης θα είναι να κρατήσουν τον κόσμο εδώ. «Πεδίο δόξης λαμπρό για τους τοπικούς τουριστικούς επιχειρηματίες, να κινηθούν και να κρατήσουν τον κόσμο εδώ», τόνισε μεταξύ άλλων. Κάτι άλλο στο οποίο επέμεινε, είναι ότι όπως οι φετινές πτήσεις γίνονται με σχεδιασμό που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, έτσι και φέτος θα πρέπει να γίνουν νωρίς οι κινήσεις για να εξασφαλιστούν πτήσεις και κατά συνέπεια, επισκέπτες.

Για να γίνουν όλα αυτά όμως, πρόσθεσε ότι θα πρέπει να γίνουν και μόνιμες εγκαταστάσεις στα Γιάννενα, ώστε να μην υπάρξει άλλο πρόσκομμα όπως αυτό με τα καύσιμα.

ΣΧΟΛΙΑ
Μιχάλης Αράπογλου
Δεν είναι καθόλου κακό, τώρα μάλιστα, που βελτιώνεται το οδικό δίκτυο της ευρύτερης Ηπείρου, το αεροδρόμιό της να βρίσκεται στο Άκτιο. Κάντε ένα κύκλο με κέντρο το Άκτιο και θα δείτε ποιες και πόσες πόλεις και περιοχές εξυπηρετούνται απ' εκεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back