ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»

Εικόνα του άρθρου «Θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/08/2016, 23:49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τα συγχαρητήριά του στους αθλητές του που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες δίνει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, μετά τους σημερινούς αγώνες. 

«Ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιώργος Τζιάλλας με την βαριά Τετράκωπο των Ανδρών και ο Στέφανος Ντούσκος με την αντίστοιχη ελαφριά, καταφέρνοντας μαζί με τα πληρώματά τους να φτάσουν στις κορυφαίες βάρκες του κόσμου, απέδειξαν πόσο μεγάλοι αθλητές είναι, πόσο ήθος, πάθος, πείσμα και αγωνιστικότητα διαθέτουν. Επιβεβαίωσαν δε το υψηλό αθλητικό τους επίπεδο, στο οποίο έφτασαν με σκληρή δουλειά, με προσπάθεια χρόνων και με πολύ μόχθο, παρά τις όποιες αντιξοότητες και τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπισαν» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΝΟΙ. 

Συμπληρώνει ότι οι εμφανίσεις τους είναι «αφορμή γιορτής, χαράς και ικανοποίησης» και συγχαίρουν τους αθλητές, με την ευχή να έχουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Ο ΝΟΙ επίσης ευχαριστεί το Πνευματικό Κέντρο για την παραχώρηση του πολυχώρου στα παλιά σφαγεία, όπου έγινε ζωντανή μετάδοση των αγώνων. 

Ο πρόεδρος του ομίλου Χρήστος Αλεξίου τόνισε μετά τη λήξη των αγώνων ότι οι αθλητές «βρέθηκαν αντιμέτωποι και πάλεψαν σκληρά  με τα μεγαθήρια όλου του κόσμου! Αυτό και μόνο αρκεί για να φανεί η αξία της γιαννιώτικης κωπηλασίας». 

Επίσης, η προπονήτρια του ΝΟΙ και παγκόσμια πρωταθλήτρια Αγγελική Γκρέμου σημείωσε με έμφαση ότι «εύκολα μετάλλια δεν υπάρχουν. Όταν μιλάμε για Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλάμε για τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Το να προκριθείς σε έναν τελικό ή σε μία δωδεκάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο και πολλές φορές είναι θέμα συγκυριών και της κατάστασης στην οποία θα βρεθείς».


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
noi
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back