ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο NOI στον θρόνο του

Εικόνα του άρθρου Ο NOI στον θρόνο του
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/04/2023, 17:42
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων επικράτησε στην Α΄ Φάση του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι εμφανίσεις στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών βαρών ανέτρεψαν την κατάσταση του Σαββάτου, καθώς ο ΝΟΙ στους σημερινούς (23/4) 18 τελικούς κατέκτησε 5 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Επίσης, εξαιρετική ήταν η παρουσία του ΝΑΟ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης που πήρε τη 2η θέση στον πίνακα των μεταλλίων στους τελικούς της Κυριακής με 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια ενώ την 3η θέση στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών πήρε ο ΕΝΟΑ με 3 χρυσά 1 ασημένιο και 2 χάλκινα.

Αναλυτικά ο πίνακας το μεταλλίων στους τελικούς της Κυριακής ΕΔΩ.

Ο ΝΟΙ αναδείχθηκε πολυνίκης στην Α΄Φάση έχοντας κατακτήσει συνολικά 13 μετάλλια εκ των οποίων 10 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα.

Δεύτερος στη συγκομιδή ήταν ο ΝΟ Καστοριάς που αναδείχθηκε πολυνίκης στους Έφηβους-Νεάνιδες και Κ23 με 7 χρυσά , 3 ασημένια και 3 χάλκινα.

Τρίτος ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου με 3 χρυσά , 4 ασημένια και 2 χάλκινα.

Αναλυτικά ο συγκεντρωτικός πίνακας των μεταλλίων της Α΄Φάσης ΕΔΩ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των 18 τελικών της Κυριακής μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για  τη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων που έχει προγραμματιστεί στις 15 και 16 Ιουλίου στα Γιάννενα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back