ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Θ. Μπέγκας: Μήνυμα κατά της αποχής και υπέρ των δημοκρατικών δυνάμεων

Εικόνα του άρθρου Θ. Μπέγκας: Μήνυμα κατά της αποχής και υπέρ των δημοκρατικών δυνάμεων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2024, 22:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μήνυμα κατά της αποχής και υπέρ των προοδευτικών δυνάμεων έστειλε σήμερα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Δημαρχείο.

Ο κ. Μπέγκας μίλησε για μια «κρίσιμη στιγμή» και ξεκαθάρισε ότι η επιλογή των αντιπροσώπων πρέπει να γίνει βάσει των αξιών της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της προόδου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη απομόνωσης των ακραίων φωνών.

«Οι ευρωεκλογές δεν είναι κάτι αόριστο και ξένο, δεν αφορά κάποιους άλλους, αφορά εμάς τους ίδιους. Ας μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένα… Η αποχή δεν είναι λύση και η συμμετοχή είναι το πρώτο βήμα. Ας ενώσουμε τις φωνές μας για μια ισχυρή και δημοκρατική Ευρώπη… Συμμετέχουμε, αποφασίζουμε, διαμορφώνουμε το μέλλον μας, στηρίζουμε δημοκρατικές δυνάμεις, επιλέγουμε άξιους υποψήφιους ευρωβουλευτές», είπε.

Ο δήμαρχος επεσήμανε και τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι Δήμοι στην Ευρώπη. Επανέλαβε το αίτημα περί συγκρότησης διαχειριστικών αρχών για τα ευρωπαϊκά προγράμματα σε επίπεδο Δήμων, προκειμένου να υπάρξει άμεση πρόσβαση στους ευρωπαϊκούς πόρους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back