Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Θ. Μπέγκας: Καλωσορίζει τις υποψηφιότητες

Εικόνα του άρθρου Θ. Μπέγκας: Καλωσορίζει τις υποψηφιότητες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/10/2018, 19:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με μια… γενναιόδωρη ανακοίνωση έρχεται να «απαντήσει» ο Θωμάς Μπέγκας, δήμαρχος και επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα» (την οποία προσδιορίζει ως «ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη»), στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.

«Καλωσορίζω την απόφαση των συμπολιτών, οι οποίοι με επικεφαλής τον κ. Μωυσή Ελισάφ θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Τους ευχόμαστε να πετύχουν το στόχο τους και να είναι μαζί μας στην ίδια αίθουσα, όπου ανεξάρτητα από το εάν ηγούμαστε εμείς, δεν θα περισσεύει κανείς» αναφέρει ο κ. Μπέγκας.

Ο δήμαρχος και επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών», στην τοποθέτησή του, «πατάει» στα περί συμμετοχής των πολιτών και αξιοποιεί την ουσία της απλής αναλογικής. «Τα Γιάννενα για να κατακτήσουν το μέλλον που τους αξίζει, χρειάζονται τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των ενεργών πολιτών στις κάλπες. Είμαι βέβαιος ότι έτσι θα αποκτήσει το νόημα που της αξίζει και η αμεσοδημοκρατική επιλογή της απλής αναλογικής» τονίζει.

Ο κ. Μπέγκας δεν μένει όμως μόνο στην υποψηφιότητα του κ. Ελισάφ, αλλά στην ίδια ανακοίνωση συμπεριλαμβάνει και την παράταξη του σημερινού επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Άρη Μπαρτζώκα, η οποία επέλεξε πρόσφατα να είναι παρούσα εκ νέου στις εκλογές με επικεφαλής τον κ. Μπαρτζώκα. Ο κ. Μπέγκας συγχαίρει λοιπόν «για τους ίδιους λόγους και την παράταξη του κ. Μπαρτζώκα». «Είμαι βέβαιος ότι οι προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι μια γιορτή πολιτικού πολιτισμού και δημοκρατίας» καταλήγει ο δήμαρχος και επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back