ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Θ. Μανταλόβας: «Στόχος η ισχυρή παρουσία του ΠΑΣΟΚ»

Εικόνα του άρθρου Θ. Μανταλόβας: «Στόχος η ισχυρή παρουσία του ΠΑΣΟΚ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2023, 17:21
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Tη θέση ότι το δίλημμα των εκλογών δεν είναι ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, Μητσοτάκης ή Τσίπρας, αλλά «αν θα βάλουμε τέλος στην πολιτική ασυδοσία και την υπονόμευση της δημοκρατικής και θεσμικής λειτουργίας του κράτους, αν θα σταματήσει μια προκλητική εύνοια προς μια μικρή και κρατικοδίαιτη επιχειρηματική ολιγαρχία που συγκεντρώνει υπερκέρδη, αν θα συντηρήσουμε ένα πελατειακό λαϊκισμό που τροφοδοτεί την αναξιοκρατία και οικειοποιείται το κράτος και τους θεσμούς ως λάφυρο» εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Μανταλόβας.

Ο κ. Μανταλόβας, σε εκδήλωση στην Ανατολή, ανέφερε ότι για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στόχος είναι «η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και η ισχυρή παρουσία του ΠΑΣΟΚ. Για να μην επιτρέψουμε την ανεξέλεγκτη κυριαρχία της ΝΔ, ούτε ασφαλώς τον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Πρόσθεσε δε ότι για το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή είναι οι πολιτικές, που μειώνουν τους έμμεσους φόρους και οδηγούν στην πάταξη της αισχροκέρδειας, που ρυθμίζουν την αγορά ενέργειας, που προστατεύουν την πρώτη κατοικία, που θωρακίζουν τη δημόσια υγεία, που αλλάζουν το νόμο Χατζηδάκη για τις εργασιακές σχέσεις, που καταργούν τις αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου για τους συνταξιούχους, που επαναφέρουν το ΕΚΑΣ, που στηρίζουν το θεσμό της κοινωνικής στέγασης κ.λπ.

«Η αλλαγή πολιτικής που επιθυμούμε, δεν είναι ένας ευκαιριακός εκλογικός στόχος, δεν είναι εναλλαγή στη νομή της εξουσίας, είναι μάχη αντιλήψεων και όρος επιβίωσης για τη χώρα μας» υπογράμμισε

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back