ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

70 μωβ κάδοι για ρούχα και παπούτσια

Εικόνα του άρθρου 70 μωβ κάδοι για ρούχα και παπούτσια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/07/2022, 19:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δίκτυο μωβ κάδων για ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων θα αρχίσει να αναπτύσσεται άμεσα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Σήμερα υπογράφηκε το συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ και των εκπροσώπων της εταιρείας Recycom.

Το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία του Δήμου 70 κάδοι στους οποίους οι πολίτες θα μπορούν να εναποθέτουν ρούχα και παπούτσια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ένα μέρος αυτών, που θα κρίνονται κατάλληλα για επαναχρησιμοποίηση, θα διατίθενται στο κοινωνικό παντοπωλείο και τα υπόλοιπα θα οδηγούνται για ανακύκλωση.

«Η ανακύκλωση αποτελεί ένα στοίχημα για κάθε δημοτική αρχή. Η επέκταση και η διεύρυνσή της είναι άμεση προτεραιότητα για τον Δήμο μας. Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς υιοθετούμε τον μωβ κάδο. Ήθελα να ευχαριστήσω την υπηρεσία του Δήμου και τους συνεργάτες μας για το βήμα που κάνουμε. Πιστεύω ότι και οι πολίτες θα ανταποκριθούν χρησιμοποιώντας τους μωβ κάδους για την εναπόθεση ρούχων και υποδημάτων που δεν χρησιμοποιούν» ανέφερε ο δήμαρχος.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας τόνισε ότι στον Δήμο υπήρξαν πολλά αιτήματα πολιτών για ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων. «Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε τη συνεργασία που δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον Δήμο ώστε να ξεκινήσει η τοποθέτηση 70 μωβ κάδων.Κά θε βδομάδα τα υλικά θα συλλέγονται και θα απομακρύνονται», ανέφερε ο κ. Πήχας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3