Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

610.000 ευρώ για δρόμους στο Κάτω Νεοχωρόπουλο

Εικόνα του άρθρου 610.000 ευρώ για δρόμους στο Κάτω Νεοχωρόπουλο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/04/2018, 17:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τους δρόμους του Κάτω Νεοχωρόπουλου ετοιμάζεται να βελτιώσει ο Δήμος Ιωαννιτών. Δημοπράτησε το έργο «ανακατασκευή-βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου Ιωαννιτών με προϋπολογισμό 610.000 ευρώ που θα διοχετευτούν στην ανακατασκευή και βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Ιωαννιτών και την κατασκευή δικτύου όμβριών υδάτων σε δρόμους οι οποίοι βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο Κάτω Νεοχωρόπουλου.

«Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση που δεν αφορά μόνο σε ασφαλτοστρώσεις, αλλά περιλαμβάνει μια σειρά έργων για τη συνολική αναδιαμόρφωση μιας περιοχής στην οποία δυστυχώς λείπουν μέχρι σήμερα βασικές υποδομές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λιόντος.

Ο στόχος, σύμφωνα με τον κ. Λιόντο, είναι να λυθούν προβλήματα οδοστρωσίας, ομβρίων, πεζοδρόμια κ.λπ. που αντιμετωπίζει η γειτονιά, «στοχεύοντας στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του». Ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας από την πλευρά του τόνισε ότι εντός του Μαΐου θα γίνουν νέες δημοπρατήσεις σημαντικών έργων και σε άλλες περιοχές.

Οι παρεμβάσεις

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου οι παρεμβάσεις ανακατασκευής ή βελτίωσης του οδοστρώματος και κατασκευής δικτύου όμβριων υδάτων θα γίνουν στις οδούς Τσερίτσανων, Αγίας Λαύρας, Ηλ. Βενέζη, Πελασγών, Γλυκή, Π. Πουλίδη, Δήλου, Λ. Σουλίου, Ιερού Λόχου, Νίζνα, Ευζώνων, Άρθουρ Έβανς, Γ. Αϊβατίδη και Χρ. Κλονάρη.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back