Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

45χρονος οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο

Εικόνα του άρθρου 45χρονος οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/04/2017, 22:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (στο ύψος του Κομποτίου), από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 45χρονος Σύριος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο Κομπότι Άρτας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο να οδηγεί ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 08/09-04-2017 από την περιοχή της Καλλιθέας Αττικής.

Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας

35χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Κομμένο Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 35χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα ο 35χρονος κατείχε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 64,78 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Συνελήφθη για κατοχή βεγγαλικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 37χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων καθώς και βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε περίπτερο, κατελήφθη η 37χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη να λειτουργεί αυτό και να διαθέτει παράνομα προς πώληση 17 πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα και ένα βεγγαλικό, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και ένα σπρέι πιπεριού. Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη φυγόποινου 

Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για  πλαστογραφία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back