Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

42χρονος μετέφερε ηρωίνη

Εικόνα του άρθρου 42χρονος μετέφερε ηρωίνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/11/2016, 16:26
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 42χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, απέρριψε στο έδαφος μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 40,7 γραμμαρίων.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση, όπου και συνελήφθη ο προαναφερόμενος. Στην κατοχή του 42χρονου και μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία συσκευασία που περιέχει ηρωίνη, βάρους 4,98 γραμμαρίων, αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 38χρονος Έλληνας,  ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,66 γραμμαρίων. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 

Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες στα Γιάννενα 

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα στην πόλη των Ιωαννίνων, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν καφετέρια στην πόλη των Ιωαννίνων και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, χρηματικό ποσό. Κατά τη διάρκεια της κλοπής, ένας εκ των δραστών επιτηρούσε εξωτερικά το χώρο ως «τσιλιαδόρος».

Ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς από τη συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής.

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 24χρονος δράστης, την 18/19-11-2016 διέρρηξε ζαχαροπλαστείο στα Ιωάννινα, αφαιρώντας από το εσωτερικό του καταστήματος χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή των δραστών μέρος των κλοπιμαίων καθώς και διάφορα μέσα τέλεσης κλοπών (γάντια, λίμα) ενώ επίσης κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της διάπραξης των κλοπών και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back