ΘΕΑΤΡΟ

40 χρόνια ΔΗΠΕΘΕ… με πολύ παιχνίδι

Εικόνα του άρθρου 40 χρόνια ΔΗΠΕΘΕ… με πολύ παιχνίδι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/04/2023, 13:38
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα εορταστικό τριήμερο για τα 40 χρόνια λειτουργίας του διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων από τις 27 έως τις 30 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των δράσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 27 Απριλίου, 18:00-20:00

Φύγαμε για παράσταση!

Ένα εργαστήριο για όσους θέλουν «να γράψουν, να φανταστούν και να παρακολουθήσουν τη δική τους παράσταση». Δηλώσεις συμμετοχής στο ergastiriadipethei@gmail.com με τίτλο «ΕΤΟΙΜΗ/ΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ», γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο μέχρι και τις 23 Απριλίου!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων για τους παίκτες.

Για το κοινό: Όσοι θέλουν, μπορούν να παραβρεθούν στο Καμπέρειο Θέατρο για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία δημιουργίας θεατρικού έργου. Ταυτόχρονα, θα γίνει περιήγηση στο φουαγιέ του θεάτρου και στα καμαρίνια. Θα εκτεθούν προγράμματα, αφίσες και φωτογραφίες από παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων από το 1983 μέχρι σήμερα.

Παρασκευή 28 Απριλίου, 21:00

Απόψε παίζουμε

Βραδιά παιχνιδιών-κουίζ για το θέατρο. Δηλώσεις συμμετοχής στο email: ergastiriadipethei@gmail.com μέχρι 23 Απριλίου, με τίτλο «ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ», γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. Περιορισμένος αριθμός θέσεων για τους παίκτες!

Για το κοινό: Όσοι θέλουν, μπορούν να παρακολουθήσουν τη βραδιά παιχνιδιών στο Καμπέρειο Θέατρο.

Σάββατο 29 Απριλίου

Παιχνίδια στη σκηνή του Καμπέρειου

11:00-13:00 (για παιδιά 5 έως 12 ετών)

Εργαστήριο κατασκευών

Ανασύνθεση-αναδημιουργία αφίσας των 80s - 90s

Αναδημιουργία κοστουμιού από ανακυκλωμένα υλικά

13:30-15:00 (για έφηβους)

Παντομίμα & αυτοσχεδιασμοί, εικόνες & βίντεο από παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ που ανέβηκαν στη σκηνή του πριν 5, 10, 20 ή και 30 χρόνια.

Δηλώσεις συμμετοχής στο ergastiriadipethei@gmail.com με τίτλο «παιχνίδια για παιδιά» ή «παιχνίδια για εφήβους», γράφοντας το όνομα της/του συμμετέχουσας/οντα, την ηλικία της/του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τalk Show: Μία βραδιά για το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, 21:15

Μία βραδιά αφιερωμένη στα 40 χρόνια λειτουργίας του θεάτρου. Συνομιλίες με ανθρώπους που έχουν εργαστεί στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Θα συμμετέχει και το Τμήμα Ενηλίκων της Ερασιτεχνικής Σκηνής.

Παρουσίαση: Μαρία Κεβρεκίδου, Χρήστος Χρήστου

*Ελεύθερη είσοδος.

Δεν απαιτείται κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Κυριακή 30 Απριλίου, 19:00

Αγώνες αυτοσχεδιασμών

Δύο ομάδες παικτών, έτοιμες να αυτοσχεδιάσουν. Για κάθε αυτοσχεδιασμό οι ομάδες θα έχουν στα χέρια τους 4 στοιχεία που θα διαλέγουν στην τύχη: αριθμό παικτών, τίτλο, είδος και διάρκεια αυτοσχεδιασμού. Ένας διαιτητής θα βρίσκεται ανάμεσά τους για να εξασφαλίζει την τήρηση των κανόνων. Τον δικό του ρόλο θα έχει και το κοινό.

Δηλώσεις συμμετοχής στο ergastiriadipethei@gmail.com με θέμα «Αγώνες Αυτοσχεδιασμών-θέλω να παίξω». Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, δήλωση στο ίδιο email με «Αγώνες Αυτοσχεδιασμών-θέλω να παρακολουθήσω» γράφοντας όνομα και τηλέφωνο. Περιορισμένος αριθμός θέσεων για τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι.

Οργάνωση-εκτέλεση παραγωγής: Μαρία Κεβρεκίδου

Συντονισμός: Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Άννα Μπούτνιοκ, Ζωή Παπούλια, Χρήστος Χρήστου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back