Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ξέρω τι θα κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα

Εικόνα του άρθρου Ξέρω τι θα κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/12/2018, 17:37
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πιο… συμβατική είναι φέτος η διακόσμηση της πόλης, με όλα τα «χρειώδη»: ένα δάσος με κόκκινα αστέρια, ελαφάκια, κιόσκια κ.λπ. στην κεντρική πλατεία, καθώς και φώτα σε όλα τα μήκη και πλάτη.

Η κεντρική ιδέα φέτος είναι η «πλατεία χαράς», όπως την παρουσίασαν ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας, η επιβλέπουσα τις εργασίες που ολοκληρώνονται αύριο 5 Δεκεμβρίου Αλέκα Βακαλοπούλου, πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΙ και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος.

«Τα Γιάννενα, η πρωτεύουσα της Ηπείρου κερδίζουν για μια ακόμα χρονιά το στοίχημα των Χριστουγέννων και φιλοδοξούμε να είναι η πιο όμορφα στολισμένη πόλη της Ελλάδας. Μια πόλη ανοιχτή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της», σημείωσε ο κ. Μπέγκας ενώ ο κ. Γκόλας πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Φέτος αναμένουμε περισσότερους επισκέπτες από οποιαδήποτε άλλη χρονιά και θέλουμε να τους αφήσουμε ευχαριστημένους με τις εκδηλώσεις μας για να καταστήσουμε τα Γιάννενα πρωτεύουσα της χαράς και της διασκέδασης σε όλη τη χώρα».

Η κα Βακαλοπούλου περιέγραψε το αποτέλεσμα ως ένα διαφορετικό εορταστικό σκηνικό και αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΙ, για «μικρά και μεγαλύτερα παιδιά». Ο κ. Γκόγκος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο.

Φέτος, η δεξίωση για την πρώτη μέρα του νέου χρόνου θα είναι διαφορετική: Η συμφωνική ορχήστρα του Δήμου θα παίξει σε μια χριστουγεννιάτικη συναυλία, στις 12 το μεσημέρι της Πρωτομηνιάς, στο Πνευματικό Κέντρο και θα ακολουθήσει η δεξίωση.

Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, είναι εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back