ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξενοδόχοι και Επιμελητήριο σε κοινή «συχνότητα»

Εικόνα του άρθρου Ξενοδόχοι και Επιμελητήριο σε κοινή «συχνότητα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/10/2020, 20:46
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση συνεργασίας είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτριος Δημητρίου με τη νέα διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων .

Ο κ. Δημητρίου ευχήθηκε στη νέα διοίκηση να επιτύχει στους νέους στόχους της  και τόνισε ότι «το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θα είναι πάντα ανοιχτό για κοινές δράσεις και συνεργασίες μαζί τους».

Ο δε νέος γραμματέας της Ένωσης Θ. Βαντώλας έθεσε μια σειρά από ζητήματα τα οποία με την συνδρομή του Επιμελητηρίου θεωρεί ότι μπορούν να οδηγηθούν σε επίλυση.

Σημείωσε δε ότι η Ένωση Ξενοδόχων θεωρεί ότι το επόμενο διάστημα, για τη μεγαλύτερη στήριξη των αιτημάτων της αλλά και για ένα πιο ευοίωνο μέλλον, «θα πρέπει να γίνει μια τελική συζήτηση έτσι ώστε τα μέλη της ένωσης να εγγραφούν και στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων».

Ο κ. Δημητρίου είπε ότι κάτι τέτοιο «και εφικτό είναι αλλά και σημαντικό για την υλοποίηση του νέου οράματος του Επιμελητηρίου, που δεν είναι άλλο, από τη δημιουργία ενός Επιμελητηρίου που θα εκπροσωπεί και θα είναι το σπίτι του συνόλου της  επιχειρηματικότητας».

Τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση, ήταν η ανασύσταση της Επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, η δημιουργία μη κερδοσκοπικού οργανισμού προβολής και προώθησης  της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων με τη συμμετοχή όλων των φορέων, η προώθηση της ολοκλήρωσης της Ιόνιας οδού μέχρι την Κακαβιά, το αεροδρόμιο Ιωαννίνων και οι νέες προοπτικές συνεργασίας με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους από το εξωτερικό, η συμμετοχή σε στοχευμένες εκθέσεις, η διεκδίκηση περισσότερων κονδυλίων και συνέχιση του προγράμματος τουρισμός για όλους και για το 2021 κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back