Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ξανά οι αιτήσεις στην καθαριότητα

Εικόνα του άρθρου Ξανά οι αιτήσεις στην καθαριότητα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/08/2020, 18:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η προθεσμία των αιτήσεων για τις 108 θέσεις προσωπικού καθαρισμού στα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών, εκπνέι στις 27 Αυγούστου.

Ωστόσο, ακόμα και όσοι-ες είχαν κάνει ήδη αίτηση πρέπει να την ξανακάνουν, καθώς προέκυψαν αλλαγές με την τροποποίηση της υπουργικής απόφασης

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να αναζητήσουν το νέο κείμενο της ανακοίνωσης μαζί με την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και το σχετικό παράρτημα στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αιτήσεις για τις 108 θέσεις προσωπικού καθαριότητας

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και να την αποστείλουν υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sxo@ioannina.gr χωρίς δικαιολογητικά.

Η μοριοδότηση θα γίνει με βάση τα στοιχεία της αίτησης, της οποίας η ορθή συμπλήρωση είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου.

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

 Όσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί θα πρέπει να υποβληθούν εκ νέου σύμφωνα με το νέο έντυπο αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης.

Ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του Δήμου Ιωαννιτών, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back