Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

3+3 καλύτερες φωτογραφίες

Εικόνα του άρθρου 3+3 καλύτερες φωτογραφίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/02/2021, 13:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ο άνθρωπος και το περιβάλλον του» ήταν ο τίτλος του διαγωνισμού φωτογραφίας που «έτρεξε» το προηγούμενο διάστημα από το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του δήμου Ιωαννιτών, με 81 Γιαννιώτες να συμμετέχουν και να «διαγωνίζονται» για την καλύτερη φωτογραφία. 

Από τους 81 συμμετέχοντες, οι τρεις νικητές είναι: Στράτος Γκότζιος (1ο βραβείο), Θεόδωρος Παπατρέχας (2ο βραβείο) και Ζωή Χήτου (3ο βραβείο). Έπαινοι θα δοθούν στην Ευτυχία Τρομπούκη, τον Απόστολο Νούτσο και τον Ιωάννη Σταμάτη.

Στην τριμελή κριτική επιτροπή συμμετείχαν: ο Παναγιώτης Παπαδημητρόπουλος, επίκουρος καθηγητής Φωτογραφίας στο Τμήμα Πλαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών Ιωαννίνων, ο Πολυδεύκης Ασωνίτης, διδάκτωρ Επιστημών Αγωγής, μεταπτυχιακός Επιστημών Τέχνης, πρώην καθηγητής Φωτογραφίας σε ΤΕΙ Αθήνας και ΔΙΕΚ, και ο εκπαιδευτής φωτογραφίας Παναγιώτης Τσιγκούλης.

Αύριο 10 Φεβρουαρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (στα παλιά σφαγεία), με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, ο δήμος Ιωαννιτών  θα απονείμει τα βραβεία και τους επαίνους για τις έξι καλύτερες φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από την καλλιτεχνική επιτροπή. 

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, λόγω της πανδημίας, η έκθεση με τις 30 καλύτερες φωτογραφίες θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα διαδικτυακά -μέσω της προβολής slideshow-  και, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί και σε φυσικό εκθεσιακό χώρο του δήμου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back