ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

2-9 Ιουλίου: ITF Ioannina 2023

Εικόνα του άρθρου 2-9 Ιουλίου: ITF Ioannina 2023
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/06/2023, 21:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Από τις 2 Ιουλίου ξεκινάει και φέτος το διεθνές πρωτάθλημα τένις τζούνιορς ITF IOANNINA CUP που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (ΟΑΙ), στο Γιαννιώτικο Σαλόνι. Θα διαρκέσει ως τις 9 του μήνα.

Μιλώντας για τη φετινή διοργάνωση, ο πρόεδρος του ΟΑΙ Λάζαρος Γιώτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είναι για εμάς μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις. Έρχονται οι καλύτεροι αθλητές αυτών των ηλικιών. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να παρακολουθήσει παιχνίδια αγοριών και κοριτσιών».

Η διευθύντρια των αγώνων Χρύσα Στεφοπούλου είπε ότι στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές-τριες 14 εως 18 ετών, με στόχο τους βαθμούς για την επαγγελματική τους κατάταξη στους πίνακες.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου είπε μεταξύ άλλων ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης στο πάρκο Πυρσινέλλα και πρόσθεσε ότι «είναι σημαντική η διοργάνωση τόσο για το ίδιο το άθλημα και τον Όμιλο, όσο και για την πόλη καθώς εδώ θα βρεθούν για δέκα ημέρες αθλητές και συνοδοί».

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης  στάθηκε και αυτός στην επισκεψιμότητα: «Θα βρεθούν εδώ, έλληνες και ξένοι αθλητές και θα μείνουν στην πόλη αρκετές ημέρες. Από αυτές τις διοργανώσεις έχουμε να προσδοκούμε μόνο θετικά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back