ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

15 χρόνια Γύρος Λίμνης

Εικόνα του άρθρου 15 χρόνια Γύρος Λίμνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/09/2021, 13:25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γύρος Λίμνης, το Ioannina Lake Run γίνεται φέτος 15 ετών. Όπως αναφέρει η διοργάνωση, ο αγώνας έδειξε από την αρχή ότι είχε προδιαγραφές να γίνει ξεχωριστός και να «σταθεί δίπλα σε μεγάλες διοργανώσεις της χώρας».

Αυτοχαρακτηρίζεται επίσης ως «το success story των δρομικών events της χώρας. Με την επιτυχία του να μη μετριέται μόνο σε αριθμό συμμετοχών, στοιχεία δημοσιότητας, προσέλκυση χορηγών, θετική επίδραση στην τοπική οικονομία κ.λπ. Η επιτυχία του αποτελεί συνώνυμο της ευτυχίας και αντανακλά κατά βάση στον ιδιαίτερα υψηλό βαθμό ικανοποίησης των συμμετεχόντων, όπως αυτός καταγράφηκε στην έρευνα για το αποτύπωμα του Γύρου Λίμνης, αλλά και στη ‘δίψα’ πολλών ακόμη ανθρώπων να συμμετέχουν, να γίνουν μέρος της διοργάνωσης».

Μερικά από τα προτερήματα, όπως τα σταχυολογεί ο Γύρος Λίμνης, είναι η ομορφιά του τοπίου, η επίπεδη διαδρομή των 30 χλμ., αλλά και ο χρόνος διεξαγωγής του αγώνα πριν τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας (οπότε είναι ένας αγώνας-γενική πρόβα), καθώς και άλλα σημεία: «Οι γεμάτοι ενέργεια εθελοντές, οι παράλληλες αγωνιστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα συλλεκτικά μετάλλια, η πλούσια τροφοδοσία, οι γενναίες παροχές προς όλους τους συμμετέχοντες» όπως αναφέρει, καθώς και η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Καταλήγει αναφέροντας ότι «αυτό που επίσης αξίζει κάποιος να σημειώσει για το Ioannina Lake Run μετά από 15 χρόνια, είναι ότι σε καμία περίπτωση δε δείχνει σημάδια κόπωσης. Η οργανωτική ομάδα και οι εθελοντές δείχνουν τον ίδιο ενθουσιασμό με το ξεκίνημα, ο αγώνας συνεχώς ανανεώνεται και προσθέτει νέα στοιχεία, με αποτέλεσμα να βγάζει μία φρεσκάδα».

Ο Γύρος Λίμνης είναι έτοιμος «να στρέψει τα πανιά του εκεί που φυσάει ο άνεμος και προχωρά σε μια νέα εποχή, με πλήρη ανανέωση της εικόνας του, αλλά πάντα με τις ίδιες αξίες». 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3